Výpadek Praha, Milovice

10.02.2014 01:30

Vážení zákazníci,

omlouváme se za výpadky způsobené v lokalitě Praha Horní Počernice. Výpadek byl způsoben neoprávněnými zásahy do našich vlastních rozvodů elektrické energie obyvateli domu kde byl umístěn náš přístupový bod. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli přístupový bod nedobrovolně přestěhovat na objekt nacházící se poblíž. Tak se stalo v čtvrtek kdy jsme den předtím zjistili poškozenou UPS zkratem, odstřihané kabely elektrické energie, až pod rackem v délce několika desítek metrů. Věc byla oznámena a řeší Místní oddělení Policie ČR.

Komín objektu se jevil jako snadno instalovatelný a bohužel se vyskytlo mnoho překážek zejména traverzy umístěné svisle v prefabrikovaných blocích odlitků z betonu tvořící komínové těleso. Bylo nutné provést za použití automobilové plošiny průzkum jednotlivých bloků komínu.Poté odvrtat a osadit držáky stožáru na komín. 6 děr se jevilo jako snadný cíl, komín se však nevzdal jen tak. Po Sobotní celodenní práci jsme mohli konstatovat máme přidělán základ stožáru a záložní linku. Neděle již přinesla viditelné výsledky. Namontovány byli zbývající 2 díly stožáru každý o váze 31 kg byl dopraven ručně přes kladku do výše 26 metrů a namontován. Pak již následovali antény pro Satalice a návazně i Radonice, Horní Počernice a okolí, Nehvizdy. Ostatní antény jsme stihli osadit, ale již ne připojit k kabeláži. Během dnešního dne Pondělí 10.2.2014 dojde k připojení zbývajících lokalit a dosměrování antén.

Za vše se omlouváme, přestože jsme si vědomi toho, že tuto situaci jsme si nezpůsobily my, ale byla způsobena obyvateli domu kterým poškozování nebo odcizení věcí nedělá evidentně problém.

Kabelnet s.r.o.