Poškození routru konkurenční firmou Milovice

04.12.2009 09:19

Velmi se omlouváme za poruchu v Armádní a starých Milovicích 3.12.2009 v cca 17:00. Kdy porucha byla odstraněna v 22:00. Vzhledem k poškození routru budeme muset tento vyměnit za nový. Tato porucha nebyla způsobena námi, ale konkurenční společností na přístupovém bodě v Armádní ulici. Konkurenční společnost stěhovala stožár o délce cca 2 metry a při tomto zničila vybavení strojovny výtahu včetně našeho routru. O kvalitě úvahy stěhující konkurenční společnosti svědčí to, že nechali stožár opřený cca 5 mm od elektromagnetické brzdy výtahu takže kdokoliv kdo jel výtahem nemusel zastavit. Celá událost byla oznámena na MO Policie ČR Milovice a bude řešena s správcem nebo vlastníkem objektu. Fotodokumentace bude přidána techniky do fotogalerie během dnešního dne.

Stožár konkurenční společnosti jsme si ponechali na místě uzamčený v strojovně výtahu jako zástavu na úhradu nákladů spojených s výpadkem.

Fotografie je možné shlédnout zde popis fotografií v pořadí zleva doprava:

- Konkurence zdemontovala ochrannou mříž a o tuto opřela stožár, kdy mříž se opřela o elektromagnetickou brzdu výtahu. Co se mohlo stát raději   nedomýšlet.

- Poničená redukce rádiových karet.

- Vytržený kabel z rádiové karty.

- Ještě více rozbité okno než předtím bylo.

- Mříž po vyndání stožáru se vrátila skoro do původní podoby.

- Stožár po instalaci na zeď.

Zamčený stožár samozřejmě jak je patrné bez omluvy a náhrady škody vlastník stožáru nainstaloval. Fotografií máme samozřejmě více a to včetně Policie ČR.

DOVOLUJEME SI TOUTO CESTOU UPOZORNIT VŠECHNY UŽIVATELE PŮDNÍCH PROSTOR A STŘECH KDE JSOU INSTALOVÁNY NAŠE PŘÍSTUPOVÉ BODY, ŽE TYTO JSOU NYNÍ JIŽ MONITOROVÁNY KAMEROVÝM SYSTÉMEM.